αγια σοφια κλεισουρασ γιορτη, Osia Sofia Kleisoyras Megalh Giorth Ths Or8odo3ias Shmera 6 Maioy Ekklhsia Online

Η Σοφία Χοτοκουρίδου η νέα ασκήτρια της. Όταν απεβίωσε το παιδί της και πήρανε το σύζυγό της στα τάγματα εργασίας κατέφυγε στα βουνά όπου ζούσε ασκητικά.


Agia Sofia Ths Kleisoyras I N Panagias Ale3iwtisshs Patrwn

Η Αγία Σοφία της Κλεισούρας.

αγια σοφια κλεισουρασ γιορτη. See more of Αγιογραφίες Δημιουργίες My jobicons and other on Facebook. Στο Ιερό Μοναστήρι της Παναγίας της Κλεισούρας σ αυτό το σεμνείο του Πνεύματος έζησε και πολιτεύθηκε εν Κυρίω η Γερόντισσα Σοφία. Η Η Αγία Σοφία της Κλεισούρας που αγιοκατατάχθηκε το 2012 και γιορτάζει στις 6 Μαΐου ενημερώνει τους πιστούς για την προειδοποίηση της Παναγίας σε όλο τον κόσμο να είναι έτοιμοι και με μετάνοια για την Κρίση κατά τον θάνατο και την 2α Παρουσία αλλά και για τον επερχόμενο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ. Στο Ιερό Μοναστήρι της Παναγίας της Κλεισούρας σ αυτό το σεμνείο του Πνεύματος έζησε και πολιτεύθηκε εν Κυρίω η Γερόντισσα Σοφία. ΚΑΝΩΝ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΣΙΑΝ ΚΑΙ ΘΕΟΦΟΡΟΝ ΜΗΤΕΡΑ ΗΜΩΝ ΣΟΦΙΑΝ ΤΗΣ ΑΡΤΙΕΝ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ.

Έχετε τα μάτια κλειστά το στόμα κλειστό τα αυτιά κλειστά. Βρείτε τα ευλογημένα και μοναδικά κομποσχοίνια εδώ. Ο Θεός σας έδωσε τα υπάρχοντα ο Θεός έδωσε ευλογία.

H Οσία Σοφία η εν Κλεισούρα ασκήσασα τιμάται κάθε χρόνο από την Εκκλησία μας στις 6 Μαΐου. Χειροποίητα κομποσχοίνια με Δάκρυα της Παναγίας που φτιάχνονται από κελλιώτες μοναχούς του Αγίου Όρους. Της Αγίας Σοφίας σήμερα.

Οσία Σοφία η εν Κλεισούρα ασκήσασα. ΤΗΣ ΕΝ ΤΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ. ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΑΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ.

Αγία Σοφία της Κλεισούρας. Η ασκήτρια της Παναγιάς. ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ -Εκεί μακριά στη Μαύρη Θάλασσα σ ένα χωριό της Τραπεζούντας του Πόντου γεννήθηκε το 1883 η Σοφία Χοτοκουρίδου το γένος Αμανάτιου Σαουλίδη η μετέπειτα οσία Σοφία.

Οσία Σοφία η εν Κλεισούρα ασκήσασα. Η Οσία Σοφία καταγόταν από τον Πόντο. στο χωριό Σαρή-ποπά ή Σαρή-παπά της επαρχίας Αρδάσης Τριπόλεως Νόμου Τραπεζούντας του Πόντου.

Μικρός Αγιασμός στο προαύλιο της Ιεράς Μονής. Ετοιμαζόμαστε σε λίγες ημέρες να γιορτάσουμε εδώ στην ακριτική Καστοριά την μνήμη της Αγίας Σοφίας η οποία επί σαράντα οκτώ χρόνια ασκήθηκε στο μοναστήρι της Παναγίας της. Η Ακολουθία αποτελεί υμνογραφία του.

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ hat 4023 Mitglieder. Something went wrong. Μεγάλη γιορτή για την Ορθοδοξία - Δείτε ποιοι γιορτάζουν 17 Σεπ 2021 0640.

Η Σοφία Χοτοκουρίδου η νέα ασκήτρια της Κλεισούρας με την επιδεικνυόμενη απ αυτήν σαλότητα. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΟΣΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ -O Παρακλητικός Κανόνας προς την Αγία Σοφία της Κλεισούρας από την Ιερά Μονή Γενεθλίου της Θεοτόκου Κλεισούρας της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας. Τρίτη 5 Μαΐου 2015 παραμονή εορτής Ώρα 530 μμ.

Στην ανταλλαγή των πληθυσμών το καράβι που μετέφερε τους συγχωριανούς της σώθηκε από τα. Η Οσία Σοφία Χοτοκουρίδου το γένος Αμανατίου Σαουλίδου γεννήθηκε το 1883 μΧ. Παγκόσμιοι Πολιτισμοί Άγιο Πνεύμα Χριστιανισμός Χριστός Ταινίες Ιερέας Τέχνη Που Εμπνέει Ελλάδα Εικόνες.

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Η ΑΣΚΗΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ. Ειναι αφιερωμενη για την γλυκεια μου Αγια Του Θεου Σοφια. Η Αγία Σοφία Κλεισούρας ενημερώνει τους πιστούς για την προειδοποίηση της Παναγίας σε όλο τον κόσμο να είναι.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ 2014. Μάλλον κοντή στο ανάστημα με μικρά. Παράθυρο για μεταφορά τον Οκτώβριο της πρώτης δόσης του Σεπτεμβρίου 17 Σεπ 2021 0634.


Or8odo3os Syna3arisths Osia Sofia H En Kleisoyra Askhsasa


H Agia Sofia Ths Kleisoyras Diakonei Se Baptish Fwtografies Ekklhsia Online


Agia Sofia Ths Kleisoyras Mia Sygxronh Myroforos Or8odo3ia News Agency


Agia Sofia Ths Kleisoyras Home Facebook


Osia Sofia H En Kleisoyra Askhsasa Megalh Giorth Ths Or8odo3ias Shmera 6 Maioy Ekklhsia Online


Pin On Agia Sofia Ths Kleisoyras


Osia Sofia Kleisoyras Megalh Giorth Ths Or8odo3ias Shmera 6 Maioy Ekklhsia Online


9 Agia Sofia Ideas 8rhskeia Pisth Sofia


Agia Sofia Ths Kleisoyras Mia Sygxronh Myroforos Diakonhma


H Agia Sofia Ths Kleisoyras Ekane To 8ayma Ths To Mwro Zoyse Iera Monopatia


H Osia Sofia Ths Kleisoyras H 8aymatoyrgh Hmeromhnia Eorths 06 05 2018 Agios Patrokosmas


6 Maioy Eorth Ths Osias Sofias Ths En Kleisoyra Askhsasas Bhma Or8odo3ias


Eorth Ths Osias Sofias Ths Kleisoyras 6 Maioy Iera Monopatia


H Eorth Ths Anakomidhs Twn Leipsanwn Ths Osias Sofias Ths Kleisoyras Oladeka


Or8odo3os Syna3arisths Osia Sofia H En Kleisoyra Askhsasa


Eorth Osias Sofias Kleisoyras H Askhtria Proseuxi Gr


Or8odo3os Syna3arisths Osia Sofia H En Kleisoyra Askhsasa


Me8eortws Giortazei Ayrio H Osia Sofia Ths Kleisoyras Or8odo3ia News Agency


Stwmen Kalws H Nea Osia Sofia H En Kleisoyra Askhsasa Bios 8aymata Pa8hmata Apo Toys Gox

LihatTutupKomentar